Aanwezigheidsregistratie apps voor reguliere schoonmaak

Deel dit bericht op:
CleanJack app juni 2024

De CleanJack aanwezigheidsregistratie app is een handige tool voor schoonmaakbedrijven in België waarmee ze altijd in verbinding staan met hun medewerkers op iedere werklocatie. De App kan eenvoudig worden geïnstalleerd op Apple of Android telefoons en zorgt ervoor dat medewerkers snel en efficiënt kunnen worden ingedeeld en geïnformeerd over hun werkzaamheden en aandachtspunten.

Hoe werkt de CleanJack tijdregistratie app voor reguliere schoonmaak?

Wanneer medewerkers op de locatie aankomen, kunnen zij zich eenvoudig inklokken door hun telefoon tegen de start sticker te houden. De starttijd wordt automatisch geregistreerd. Zo worden medewerkers via de kloksysteem App geïnformeerd over hun werkzaamheden. Dit zorgt voor een efficiënte planning en uitvoering van de werkzaamheden. Daarbij voorkomt het miscommunicatie tussen medewerkers en het schoonmaakbedrijf.

 

 

Werkzaamheden bijhouden met aanwezigheidsregistratie apps

De tijdregistratie app biedt schoonmaakbedrijven ook de mogelijkheid om de voortgang van de werkzaamheden bij te houden en eventuele problemen snel op te lossen. Zo kunnen schoonmaakbedrijven via de App de start- en eindtijden van de werkzaamheden registreren, controleren of alle taken zijn uitgevoerd en eventuele problemen of klachten direct oplossen. Dit draagt bij aan een hogere klanttevredenheid en meer waardering voor de schoonmakers.

 

Kloksysteem app van CleanJack is de complete oplossing

De CleanJack aanwezigheidsregistratie app biedt een complete oplossing voor schoonmaakbedrijven die willen zorgen voor een efficiënte planning en uitvoering van de werkzaamheden, betere communicatie met hun medewerkers en een hogere klanttevredenheid. Het is een waardevolle tool voor ieder schoonmaakbedrijf dat zich wil onderscheiden in de markt en de beste service wil bieden aan haar klanten. Ontdek meer over de tijdregistratie app.

Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven?

Een van onze collega’s belt je zo snel mogelijk terug!

Veel gestelde vragen

Iedereen heeft een mobiele telefoon, niemand gaat van huis zonder. De keus voor een App ligt dan voor de hand. Er zijn ook aandachtspunten bij het gebruik van een App. Wilt u uw medewerkers hun werktijden laten registreren met hun eigen prive telefoon of met een mobiele telefoon van de zaak? Een prive telefoon betekent dat de werkgever aan het begin geen investeringen heeft in toestellen. Bedrijven die het operationeel beheer gemakkelijker willen maken en voor wie de betrouwbaarheid van de gegevens belangrijk is (bijvoorbeeld als de kloktijden gebruikt worden voor de registratie van meer of minder werk en hieraan gekoppelde loon aanvullingen of kortingen) dan is het raadzaam om een mobiele telefoon van de zaak of een CleanJack handterminal beschikbaar te stellen.

Het downloaden van de CleanJack App is gratis.

Voor een lage gebruiksfee per maand bent u verzekerd van een stabiel, veilig en betrouwbaar systeem en werkt u automatisch altijd met de meest recente softwareversie. De gebruiksfee is afhankelijk van het aantal schoonmakers en het aantal locaties. Vraag hier gelijk een offerte op maat aan.

De App werkt op mobiele telefoons die Android of IOS (Apple) ondersteunen. Met NFC kan de informatie van de stickers worden gelezen. 

Heb je een Android telefoon dan kun je de App eenvoudig downloaden via Google Play. Heb je een Apple telefoon dan kun je de App eenvoudig downloaden via de Apple Playstore.

Jazeker, je plakt in zo’n geval een controlesticker bij ieder controlepunt. Denk bijvoorbeeld aan het meten van de schoonmaakfrequentie van toiletruimtes of de bovenste verdieping bij de reiniging van trappenhuizen, of een hotelkamer, een ziekenhuiskamer, individuele appartementen binnen een appartementencomplex en ga zo maar door.