Aanwezigheidsregistratie software inclusief de koppeling met Check In And Out @Work (CIAO)

Deel dit bericht op:

Om aan de verplichting te voldoen, is het essentieel om een systeem te hebben dat naadloos integreert met Check In and Out at Work (CIAO).

 

CleanJack biedt hiervoor een slimme oplossing. Met de CleanJack App kunnen schoonmakers eenvoudig in- en uitchecken met hun smartphone. De registraties worden automatisch doorgestuurd naar het CIAO-systeem van RSZ | ONSS. Het proces verloopt praktisch en efficiënt.

 

Ook biedt CleanJack de mogelijkheid om in- en uit te badgen met een badge op een vast klokkastje. Het klokkastje op de werklocatie staat in verbinding met het CleanJack-managementsysteem en het CIAO-systeem.

 

CleanJack maakt het registreren van de start- en eindtijden op de werf voor uw medewerkers zo super eenvoudig.

 

Hoe werkt het

In CleanJack registreert u eenmalig de gegevens van uw medewerkers en de werven waar zij werken. Op de werf plakt u een start- en een stop sticker en voilà: u kunt aan de slag. Uw medewerkers zetten de gratis CleanJack App eenvoudig op hun telefoon via Google Play of de Appstore van Apple.

 

Het CleanJack support team helpt u van begin tot eind bij het opstarten. Zij weten precies hoe het werkt en nemen u een grote zorg uit handen.

 

Bel vandaag nog voor een afspraak: 03 3611739 of vraag het CleanJack CIAO informatiepakket aan.

 

 

Voor welke activiteiten is registratie verplicht?

Het geldt voor alle activiteiten die tot doel hebben een onroerend goed schoon te maken voor een derde partij, ongeacht de omvang van het contract.

 

De wettelijke basis voor de aanwezigheidsregistratie in de schoonmaaksector vind je in de Programmawet van 26/12/2022, titel 4, hoofdstuk 1, art. 22 tot 48, en hoofdstuk 2, art. 49 (§9 art. 30 bis van de wet van 27/06/69).

Snel starten met tijdregistratie en voldoen aan de nieuwe regels in België?

Een van onze collega’s belt je zo snel mogelijk terug!

Veel gestelde vragen

Check In And Out @Work is een systeem voor aanwezigheidsregistratie dat specifiek wordt gebruikt in de Belgische bouwsector en schoonmaaksector. CleanJack integreert eenvoudig met Check In And Out @Work om ervoor te zorgen dat je voldoet aan alle wettelijke vereisten voor aanwezigheidsregistratie.

Ons systeem is ingericht met de Belgische wetgeving in gedachten en zorgt ervoor dat je voldoet aan alle wettelijke vereisten voor aanwezigheidsregistratie.

Check In And Out @Work is een verplichte online dienst voor werkgevers en aannemers die werk uitvoeren in onroerend goed of op werkplaatsen. Het doel van Check In And Out @Work is om de aanwezigheid van werknemers te registreren.

Het werkt als volgt: bij aankomst op de werkkplaats melden werknemers zich aan bij de inklokterminal. Dit kan door een ID-kaart, badge of App. De terminal registreert de aanwezigheid en stuurt te gegevens naar Check In And Out @Work. Hetzelfde geldt voor wanneer de werknemers zich weer uitklokken.