African Corporate Cleaning start met CleanJack 

Deel dit product op:

Het Zuid Afrikaanse schoonmaakbedrijf African Corporate Cleaning is gestart met CleanJack. Gavin Green, directeur van African Corporate Cleaning legt uit waarom zij voor CleanJack hebben gekozen:

 

“In de Zuid-Afrikaanse markt heeft de overgrote meerderheid van de schoonmakers niet de beschikking over eigen vervoer. Zij moeten vertrouwen op het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer is in Zuid Afrika onvoorspelbaar waardoor er vertragingen in reinigingsprogramma’s kunnen optreden. Door het gebruik van CleanJack bij zelfs onze kleinste contracten zijn we in staat om zeer snel te reageren op elke afwijking in het dagelijkse reinigingsprogramma. Problemen zijn vaak al opgelost nog voordat onze klanten zich zelfs bewust zijn van het probleem.

 

Ik heb nu volledige controle over de gewerkte uren met een vereenvoudigd en nauwkeuriger loon-systeem als gevolg.

CleanJack is het enige systeem dat zo goedkoop is dat het ook bij de kleinste opdrachten kan worden ingezet. CleanJack is het enige tijdregistratie en aanwezigheid registratie systeem dat helemaal speciaal ontwikkeld is voor de schoonmaakindustrie.”

 

Het klantenbestand van African Corporate Cleaning omvat kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) maar ook toonaangevende, blue chip-bedrijven die actief zijn in een breed scala van sectoren, van commerciële, educatieve, financiële, lichte en zware industrie, logistiek tot automotive, industrie, en FMCG (Fast Moving Consumer Goods).

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in uw bedrijf kunnen geven?

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem