Check in at work voor de schoonmaak

Deel dit bericht op:

In- en uitklokken op het werk voor schoonmaakbedrijven

Als schoonmaakbedrijf is het vooral vanaf dit jaar belangrijk om te voldoen aan de nieuwe regelgeving omtrent tijdregistratie op de werkvloer. Met de nieuwe wetgeving die dit jaar van kracht gaat, wordt het online registreren van werktijden een vereiste. Niet alleen voor werkgevers, maar ook voor onderaannemers in onder andere de schoonmaaksector. Met een tijdregistratiesysteem wordt in- en uitklokken voor schoonmakers zeer eenvoudig en kun je moeiteloos voldoen aan de nieuwe wetgeving.

Automatische aangifte bij RSZ via CIAO-koppeling

CleanJack biedt een efficiënt en eenvoudig systeem dat naadloos integreert met het Check In and Out at Work (CIAO) systeem. Middels de CIAO-koppeling in het tijdregistratiesysteem doe je automatisch aangifte over de geregistreerde werkuren aan het RSZ. Zo kun je voldoen aan de Belgische wetgeving zonder hier extra tijd aan kwijt te zijn.

 

Check in and out at work: nieuwe regelgeving voor de schoonmaakbranche

Met de recente invoering van nieuwe regelgeving voor de schoonmaakbranche is het voor schoonmaakbedrijven nu meer dan ooit cruciaal om te voldoen aan de eisen voor het in- en uitklokken op het werk. CleanJack biedt een eenvoudige oplossing die perfect aansluit bij deze nieuwe wetgeving, waardoor je kunt voldoen aan de vereisten van Check In and Out at Work (CIAO) van RSZ. Onze tijdregistratiesoftware zorgt niet alleen voor naleving van de wetgeving, maar biedt ook verbeterde transparantie, controle en efficiëntie op de werkvloer. Maak vandaag nog de overstap naar CleanJack en zet de eerste stap naar volledige nalevering van de nieuwe wetgeving en grip op de werkuren.

 

Check in at and out work voor de schoonmaak met CIAO-koppeling:

Ons kloksysteem met CIAO-koppeling maakt het in- en uitklokken op werk eenvoudig en efficiënt. Met een naadloze integratie met het Check In and Out at Work (CIAO) systeem van RSZ | ONSS, kunnen medewerkers snel en gemakkelijk hun aanwezigheid registreren. Alle registraties worden automatisch doorgestuurd naar het CIAO-systeem van RSZ | ONSS. Zo kun je je weer concentreren op jouw onderneming terwijl wij de administratieve lasten verlichten. Dit biedt niet alleen transparantie voor jouw bedrijf, maar voorkomt ook boetes die kunnen worden opgelegd bij niet-naleving van de wetgeving.

 

In 1 dag geïnstalleerd en klaar voor gebruik

Tijdregistratie software dat in 1 dag geregeld en klaar voor gebruik is, daar staat CleanJack voor! Geen ingewikkelde procedures en wekenlange installaties, met CleanJack is in één dag alles geregeld én uitgelegd. Zo kun je direct profiteren van eenvoudige tijdregistratie en kunnen medewerkers eenvoudig hun aanwezigheid registreren, waardoor je controle krijgt over de werktijden en nalevering van de wettelijke voorschriften. Of het nu gaat om in- en uitklokken via smartphones met de CleanJack App of met behulp van druppels en inklokkastjes, ons systeem biedt de flexibiliteit en betrouwbaarheid die jouw bedrijf nodig heeft.

 

Bestrijd fraude en voorkom boetes

Het naleven van de nieuwe regelgeving is essentieel om boetes te voorkomen. Niet-naleving kan leiden tot sancties van niveau 1 of niveau 3, met administratieve of strafrechtelijke boetes variërend van 400 tot 8.000 euro per werknemer. CleanJack biedt de mogelijkheid om fraude te bestrijden en volledige transparantie te garanderen, waardoor je jouw onderneming beschermt tegen onnodige kosten en juridische problemen. Zorg dat je op tijd bent met het regelen van een tijdregistratiesysteem.

 

Bestel het CleanJack startpakket!
Check In And Out At Work

Functies Check in at work voor de schonmaak

CIAO-koppeling

Tijdregistratie software inclusief Check in and Out at Work (CIAO) – koppeling.

Aangifte bij RSZ

Werkuren en gegevens worden automatisch doorgestuurd naar RSZ | ONSS via de CIAO-koppeling

In- en uitklokken

De werktijden eenvoudig registreren via de mobiele app of met badges via een inkloksysteem.

Gebruiks gemak

Een eenvoudig systeem waarmee medewerkers snel hun tijden kunnen registreren.

Toekomst bestendig

De software is schaalbaar en het kan worden aangepast aan de groei van het bedrijf. 

Betaalbaar

Of je nu een klein of groot bedrijf bent, CleanJack biedt een betaalbaar tijdregistratie systeem voor elke soort onderneming.

Plan een demo in

Plan hieronder direct een demo in en krijg een vrijblijvend adviesgesprek.

Check In And Out At Work