CleanJack breidt uit naar België 

Deel dit product op:

Met een sterk groeiend aantal Belgische klanten moest het er een keer van komen: een CleanJack kantoor in België. ‘Onze accountmanagers zaten steeds langer in de auto en de vraag naar een lokaal aanspreekpunt groeide,’ aldus Niels van den Berg, directeur van CleanJack.

 

Vertegenwoordiging in België

Ignace Claerhout gaat de vertegenwoordiging van CleanJack in België op zich nemen. Ignace kent de Belgische schoonmaakmarkt van binnenuit en heeft ruime ervaring met de automatisering van schoonmaakbedrijven in België. ‘Met CleanJack brengen schoonmaakbedrijven hun dienstverlening naar een veel hoger professioneel plan. De CleanJack diensten zijn zeer innovatief en tegelijkertijd volwassen; al in 2007 startte CleanJack met apps op mobiele telefoons bij Care Dienstengroep. Deze eerste apps zijn geëvolueerd tot wat CleanJack nu is: de absolute nummer 1 als het gaat om tijd- en aanwezigheidsregistratie van schoonmakers die werkzaam zijn op allerlei verschillende locaties,’ aldus Claerhout.

 

CleanJack maakt operationele processen transparant. Die transparantie maakt kwaliteit beheersing en kostenbeheersing bij schoonmaakbedrijven een stuk gemakkelijker. Kwaliteit verbetering en kostenbeheersing bepalen het succes van ieder schoonmaakbedrijf.

Via een manager portaal in de cloud krijgt het schoonmaakbedrijf een helder beeld van wat er op de werkvloeren gebeurt, fouten worden eenvoudig voorkomen. Met CleanJack weten schoonmaakbedrijven niet alleen op ieder moment wie waar aan het werk is, maar kunnen zij ook opdrachten naar schoonmakers sturen, planningen maken en voor een veel snellere klachtafhandeling zorgdragen.

 

Actief in meerdere landen

CleanJack groeit gestaag en werkt inmiddels voor schoonmaakbedrijven in 7 landen. ‘De internationale uitbreiding is onderdeel van onze strategie,’ vervolgt Van den Berg. ‘Naast ons hoofdkantoor in Nederland hebben wij nu verkoopkantoren in Zuid-Afrika en België en een operationeel aanspreekpunt in Zwitserland. Het is ontzettend leuk en interessant om de verschillen en overeenkomsten tussen schoonmaakbedrijven in verschillende landen en werelddelen te ontdekken.’

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in uw bedrijf kunnen geven?

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem