CleanJack en de Onderwijs Inkoop Groep werken samen aan schonere scholen 

Deel dit product op:

De Onderwijs Inkoop Groep en CleanJack hebben de handen ineen geslagen. Met CleanJack krijgen scholen veel meer grip op de schoonmaak. De Onderwijs Inkoop Groep en CleanJack maken schoonmaak transparant: zo worden misverstanden eenvoudig voorkomen.

Samenwerking CleanJack en Onderwijs Inkoop Groep

CleanJack biedt scholen de mogelijkheid om gemakkelijk grip te krijgen op de schoonmaak. Het samenwerkingsverband tussen CleanJack en de Onderwijs Inkoop Groep heeft als doel om transparantie te bieden aan scholen en schoonmaakbedrijven.

Via de schoonmaaksoftware van CleanJack kunnen werkafspraken worden vastgelegd, zodat scholen weten op welke tijdstippen op welke dagen op welke locaties wordt schoongemaakt. Op de schoollocatie komt een CleanJack registratieterminal te hangen waarop schoonmakers zich kunnen aan- en afmelden met behulp van een “druppel”. Het systeem is zo ontworpen dat scholen gemakkelijk het schoonmaakproces kunnen volgen en dat rapportages per periode kunnen worden uitgedraaid in Excel.

Onderwijs Inkoop Groep

De Onderwijs Inkoop Groep is het inkoopcollectief voor onderwijsinstellingen en kinderopvang en heeft zich bewezen als een betrouwbare partner van vele onderwijsorganisaties. De aanpak van de Onderwijs Inkoop Groep is eenvoudig en doelmatig en heeft als doel om scholen snel resultaat te bieden zonder ingewikkelde constructies. Met behulp van hun inkoopscan kunnen scholen inzicht krijgen in mogelijke besparingen en begeleidt de Onderwijs Inkoop Groep de volledige implementatie.

Startpakket schoonmaaksoftware CleanJack

Scholen kunnen het CleanJack startpakket binnen een week na het invullen van het formulier in huis hebben. Het startpakket omvat een registratieterminal, drie druppels voor drie schoonmakers, een inlogcode en wachtwoord voor het eigen online schoonmaak dashboard en opstarthulp via een conference call voor een zorgeloze start. De eenmalige opstartkosten bedragen €295 per schoollocatie en de maandelijkse kosten voor gebruik van het systeem zijn €15.

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in uw bedrijf kunnen geven?

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem