CleanJack genomineerd voor INCLEAN Innovation Awards 

Deel dit product op:

INCLEAN heeft CleanJack genomineerd voor de INCLEAN Innovation Awards in de categorie Services and Technology. Het doel van de Australische INCLEAN Innovation Awards is om innovatieve en vooruitstrevende producten binnen de schoonmaakbranche te onderscheiden en aan het publiek te presenteren. De uitreiking van de prestigieuze prijs vindt plaats in Sydney tijdens de ISSA Cleaning & Hygiene Expo 2018, die dit jaar op 29 en 30 augustus wordt gehouden.


De nominatie van CleanJack is bijzonder, aangezien de officiële Australische marktintroductie ook plaatsvindt tijdens de ISSA Cleaning & Hygiene Expo op 29 en 30 augustus. Op dezelfde datum waarop de lancering van CleanJack op de Australische markt plaatsvindt, kan het bedrijf dus al haar eerste prijs in de wacht slepen.


Bekendmaking winnaars

Alle producten die zijn genomineerd voor een INCLEAN Innovation Award staan tentoongesteld in de INCLEAN Innovation Zone op de ISSA Cleaning & Hygiene Expo. De genomineerde producten worden op de eerste dag beoordeeld door de jury. Aan het einde van de eerste dag maakt de organisatie bekend welke bedrijven zich winnaar van de felbegeerde awards mogen noemen.


Voorwaarden voor nominatie

Om in aanmerking te komen voor een nominatie van een INCLEAN Innovation Award moet een bedrijf aan verschillende eisen voldoen. Zo moeten de producten of diensten in de afgelopen 12 maanden zijn vrijgegeven op de Australische markt. Daarnaast moeten de producten of diensten onder andere ‘evolutionair’ zijn. Dit kan betrekking hebben op het leveren van betere prestaties, productiviteit op de werkplek, veiligheid en/of ecologische duurzaamheid.

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in uw bedrijf kunnen geven?

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem