CleanJack: Het digitale hulpmiddel voor het ondersteunen van de hygiënerichtlijnen van de RIVM in onderwijsinstellingen

Deel dit product op:

Schoonmaak in onderwijsinstellingen is een essentieel aspect van het zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor studenten, docenten en ander onderwijspersoneel. Ook draagt een schone en verzorgde omgeving bij aan een prettige sfeer op school en een positief imago van de onderwijsinstelling. Dit kan weer bijdragen aan de aantrekkelijkheid van de school voor nieuwe leerlingen en ouders. CleanJack helpt scholen bij het in- en uitklokken van de schoonmakers via tijdregistratie. 

RIVM

RIVM heeft hygiënerichtlijnen opgesteld voor onder meer basisscholen, die als doel hebben een veilige en gezonde omgeving te creëren voor leerlingen, leraren en andere medewerkers van de school. Het vernieuwde werkprogramma voor basisscholen, gebaseerd op deze richtlijnen, biedt een duidelijke structuur voor de schoonmaakwerkzaamheden. Het werkprogramma bevat onder meer instructies voor het schoonmaken van verschillende oppervlakken, zoals tafels, stoelen en vloeren, en voor het reinigen van sanitaire voorzieningen. Ook worden er richtlijnen gegeven voor de frequentie waarmee deze werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

CleanJack voor de optimale schoonmaakervaring

CleanJack is de perfecte tool om deze hygiënerichtlijnen te ondersteunen en te zorgen voor een optimale schoonmaakervaring. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om taken door te geven aan de schoonmakers en om berichten te sturen via CleanJack. Zo krijgen ze de instructies voor het schoonmaken via de app of op de wandterminal te zien. 

Communiceren met schoonmakers

Met de digitale logboekfunctionaliteit van CleanJack kunnen klanten de voortgang van de schoonmaakwerkzaamheden nauwgezet volgen en zoals eerder vermeld kan het schoonmaakbedrijf direct communiceren met hun medewerkers. 

Het is handig als het schoonmaakbedrijf kan communiceren met de medewerkers van een organisatie omdat dit kan leiden tot een betere afstemming en coördinatie van de schoonmaakwerkzaamheden. Door regelmatig te communiceren over de voortgang van het schoonmaakproces en eventuele bijzonderheden, kan het schoonmaakbedrijf inspelen op specifieke behoeften en wensen van de organisatie.

Daarnaast kan een goede communicatie tussen het schoonmaakbedrijf en de medewerkers bijdragen aan een prettige en veilige werkomgeving. Zo kan het schoonmaakbedrijf medewerkers informeren over de te gebruiken schoonmaakmiddelen, zodat zij hier rekening mee kunnen houden en eventuele allergische reacties of irritaties kunnen voorkomen.

Met CleanJack wordt een schone en hygiënische schoolomgeving gemakkelijker dan ooit tevoren, en kunnen scholen en schoonmaakbedrijven samenwerken om de RIVM-normen te handhaven en te voldoen aan de behoeften van alle betrokkenen.

Lees meer over de samenwerking van CleanJack met de Onderwijs Inkoop Groep: https://cleanjack.be/cleanjack-en-de-onderwijs-inkoop-groep-werken-samen-aan-schonere-scholen

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem