CleanJack continues to expand internationally

Share this post on:
DEN HAAG – Na successen begin dit jaar in Engeland, is IT-specialist voor de schoonmaakbranche CleanJack van plan ook haar marktaandeel in Zuid-Afrika nog verder uit te breiden. Zo stond CleanJack in juni op de Zuid-Afrikaanse schoonmaakbeurs CleantexPulire. Hier bleek dat er bij Zuid-Afrikaanse schoonmaakbedrijven veel interesse is in tijd- en aanwezigheidsregistratie.

CleanJack ook op kleine locaties kostenefficiënt

In Zuid-Afrika zijn er vaak kleine locaties die ver weg zijn, en waar één persoon naartoe gaat. Bestaande aanwezigheidsregistratiesystemen zijn volgens Gavin Green, eigenaar van African Corporate Cleaning en een van de eerste CleanJack-gebruikers, dan te duur. ‘Je moet namelijk op elke locatie een systeem inrichten. Op een locatie met tientallen schoonmaakmedewerkers haal je dat eruit, maar niet op kleine locaties.’ CleanJack is eenvoudiger en daardoor meer kostenefficiënt. ‘Ik heb het zelf uitgeprobeerd. De controle over loonkosten is fenomenaal en heeft direct effect op je resultaat.’

Groep CleanJack-gebruikers in Zuid-Afrika groeit

‘Ik ontmoette Niels van den Berg van CleanJack op de ISSA/interclean in Amsterdam, mei 2014’, vertelt Green. ‘Hij vertelde mij over de kosteneffectiviteit van het tijd- en aanwezigheidssysteem op grote én kleine locaties. Daarmee onderscheidt het zich van andere systemen in ons land.’ Green is CleanJack direct gaan testen en rolde het begin 2015 uit bij al zijn klanten. ‘Als het voor mij werkt, dan ook voor anderen.’ Het aantal Zuid-Afrikaanse schoonmaakbedrijven dat CleanJack toepast, groeit dan ook. Op dit moment zijn er 1800 licenties in gebruik.

Alleen voor schoonmaakbranche

In Zuid-Afrika waren er tot voor kort geen tijd- en aanwezigheidsregistratiesystemen die alleen gericht zijn op schoonmaak. Tegenwoordig heeft volgens Green bijna elk schoonmaakbedrijf van CleanJack gehoord. Een systeem dat wél alleen voor de schoonmaakbranche is ontwikkeld. Green is als een van de eerste gebruikers inmiddels ambassadeur voor het systeem.

Over CleanJack

IT-specialist CleanJack heeft haar tijd- en aanwezigheidsregistratiesysteem onlangs uitgebreid met schoonmaakcontract-management. Zo staan ook schoonmaakcontracten en taken voor schoonmakers in het systeem geregistreerd. Als schoonmakers inklokken, verschijnen hun taken voor die dag op het CleanJack scherm. CleanJack wordt toegepast door schoonmaakbedrijven in 10 verschillende landen. In Zuid-Afrika, België en het Verenigd Koninkrijk heeft het bedrijf zelfs eigen verkoopkantoren. Benieuwd wat CleanJack voor uw schoonmaakbedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!
We will contact you
Questions about how we can provide more insight into your company?

Insight always and
everywhere

Never discussion
about hours

Optimize
cost and control

Work according
regulations

Connect with
any system