CleanJack introduces 6th generation clock terminal

Share this post on:
Aanwezigheidsregistratie is van alle tijden. Waar vroeger alleen een analoge tijdstempel werd gezet, vindt tegenwoordig alles digitaal plaats. Bedrijven hebben nu 24/7 inzicht in wie waar aan het werk is.

Integratie van klokterminals en tijdregistratie apps

In het huidige tijdperk zijn klokterminals en tijdregistratie-apps geïntegreerd met planningssystemen, loonadministraties en ERP-systemen. Deze integratie zorgt voor een naadloze en efficiënte uitwisseling van gegevens tussen verschillende systemen. Bovendien bieden ze de mogelijkheid voor operationele aansturing van medewerkers op iedere werklocatie.

CleanJack: voorop in digitale ontwikkelingen

CleanJack loopt al jaren voorop in deze ontwikkelingen en blijft innoveren. Ze presenteren nu trots hun 6e generatie terminal, waarmee bedrijven grip krijgen op de urenregistratie en de operationele aansturing op iedere werklocatie efficiënt en gemakkelijk kunnen maken.

Bestel de nieuwe cleanJack terminal

Wil je ook grip krijgen op je urenregistratie en de operationele aansturing vereenvoudigen? Bestel dan nu de nieuwe CleanJack terminal en profiteer van de nieuwste digitale innovaties op het gebied van aanwezigheidsregistratie.
We will contact you
Questions about how we can provide more insight into your company?

Insight always and
everywhere

Never discussion
about hours

Optimize
cost and control

Work according
regulations

Connect with
any system