CleanJack to Japan to install time attendance at local cleaners

Share this post on:
Vanaf 5 april gaat een delegatie van drie mensen aan de slag om het tijdregistratiesysteem van CleanJack te installeren bij de eerste Japanse schoonmaakbedrijven. CleanJack is een van de eerste bedrijven die meteen profiteert van het handelsverdrag tussen de EU en Japan, dat op 1 februari 2019 in werking trad.  

Een interessante markt in Japan

Met meer dan 1,3 miljoen schoonmakers biedt Japan een zeer interessante markt voor CleanJack. Directeur en oprichter, Niels van den Berg, benadrukt: “Japan is een markt met veel potentie. Het recente handelsverdrag tussen de EU en Japan maakt het voor ons makkelijker. Dit akkoord is het grootste handelsakkoord dat de EU ooit met een derde land heeft gesloten. Voor ons betekent het dat bepaalde drempels zijn verdwenen. Kortom, alle lichten staan op groen om onze diensten op een succesvolle wijze in Japan te introduceren.”  

Profiteren van het handelsverdrag

Dankzij het handelsverdrag tussen de EU en Japan kan CleanJack gemakkelijker toegang krijgen tot de Japanse markt. De verwijdering van bepaalde drempels opent nieuwe mogelijkheden en creëert een gunstig klimaat voor CleanJack om met succes hun diensten te introduceren in Japan. Het bedrijf ziet uit naar een veelbelovende toekomst in deze groeiende markt.
We will contact you
Questions about how we can provide more insight into your company?

Insight always and
everywhere

Never discussion
about hours

Optimize
cost and control

Work according
regulations

Connect with
any system