Okee Bedrijfsdiensten goes for convenience with CleanJack

Share this post on:
Okee Bedrijfsdiensten, expert in diverse schoonmaakwerkzaamheden, is sinds 1998 actief in Alphen aan den Rijn. Ze zijn uitgegroeid tot een middelgroot schoonmaakbedrijf en bedienen ook andere regio’s, waaronder Aalsmeer, Bodegraven, Boskoop, Hazerswoude, Leiden, Gouda, Mijdrecht, Uithoorn, Waddinxveen, Woerden en Zoetermeer.

Inzicht op verschillende locaties met CleanJack

Om een goed overzicht te hebben van alle locaties waar ze actief zijn, maken medewerkers van Okee Bedrijfsdiensten gebruik van CleanJack voor het registreren van hun werktijden. Okee Bedrijfsdiensten biedt hun klanten een unieke aanpak per locatie, en CleanJack ondersteunt hen hierbij.

Succesvolle samenwerking sinds 2016

Sinds 2016 werken Okee Bedrijfsdiensten en CleanJack prettig samen, met een goede communicatie tussen beide partijen. Op grotere locaties klokken medewerkers in met een sleutelhanger op een CleanJack wandterminal die op de locatie is geplaatst. Hierdoor wordt automatisch de starttijd geregistreerd wanneer de sleutelhanger tegen de klokterminal wordt gehouden. Na voltooiing van het werk wordt de eindtijd op dezelfde manier geregistreerd. Het management van Okee Bedrijfsdiensten heeft zo een duidelijk overzicht van wie waar aan het werk is en welke werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Tijdregistratie app en RFID-stickers voor gemak

Sinds begin 2023 maakt Okee Bedrijfsdiensten ook gebruik van de tijdregistratie App in combinatie met RFID-stickers. Deze stickers worden bij klanten nabij de entree geplaatst. Medewerkers kunnen eenvoudig in- en uitklokken door hun mobiele telefoon tegen de RFID-sticker te houden. Dit biedt een handige en efficiënte manier om de werktijden te registreren. Okee Bedrijfsdiensten blijft met CleanJack werken om de kwaliteit en professionaliteit van hun dienstverlening te waarborgen. Met de ondersteuning van CleanJack kunnen ze efficiënter werken en een uitstekende service bieden aan hun klanten op verschillende locaties.
We will contact you
Questions about how we can provide more insight into your company?

Insight always and
everywhere

Never discussion
about hours

Optimize
cost and control

Work according
regulations

Connect with
any system