Visit CleanJack during the first edition of Schoonmaak Vakdagen

Share this post on:
Op 25 en 26 september is CleanJack als exposant aanwezig op de eerste editie van de Schoonmaak Vakdagen in Houten. Het nationale vakevenement is in het leven geroepen om spelers in de schoonmaakbranche de gelegenheid te geven zichzelf te profileren.  Als marktleider binnen de schoonmaaksector kan CleanJack uiteraard niet ontbreken op de Schoonmaak Vakdagen. Het bedrijf achter het speciale tijdregistratiesysteem voor schoonmaakbedrijven helpt dan ook graag mee om dit nieuwe initiatief op schoonmaakgebied tot een succes te maken.

Presentatie nieuwe klokterminal

Met het speciale tijdregistratiesysteem voor schoonmaakbedrijven kan CleanJack natuurlijk niet op de Schoonmaak Vakdagen ontbreken. De marktleider binnen de schoonmaaksector presenteert onder andere haar nieuwe klokterminal tijdens de Schoonmaak Vakdagen. De nieuwste versie van de klokterminal van CleanJack bevat een aantal nieuwe functies, waaronder een digitaal logboek die de ouderwetse papieren logboeken overbodig maken.

Bezoek CleanJack

CleanJack nodigt alle geïnteresseerden van harte uit om haar op de vakbeurs te bezoeken bij stand 32. Medewerkers van het bedrijf leggen bezoekers van de kraam graag uit hoe de marktleider op het gebied van tijd- en aanwezigheidsregistratie schoonmaakbedrijven helpt om personeelskosten controleerbaar en beheersbaar te maken. Bestel de tickets voor de Schoonmaak Vakdagen gratis via de website van de vakbeurs of neem contact op met CleanJack voor meer informatie!

Etaleren innovaties

Tijdens de Schoonmaak Vakdagen tonen partijen uit de schoonmaaksector de nieuwste technieken en innovaties op het gebied van schoonmaken aan het publiek. Alle aanwezige exposanten van de Schoonmaak Vakdagen hebben ook de gelegenheid om hun kennis en kunde te etaleren op de zogenoemde demoterreinen.
We will contact you
Questions about how we can provide more insight into your company?

Insight always and
everywhere

Never discussion
about hours

Optimize
cost and control

Work according
regulations

Connect with
any system