Ervaringen

Met CleanJack krijgen scholen veel meer grip op de schoonmaak. Met het startpakket van de Onderwijs Inkoop Groep wordt schoonmaak dienstverlening transparant.”

Dick Goedhart

Onderwijs Inkoop Groep

We hebben de CleanJack wandterminals inmiddels op meer dan 500 locaties geïnstalleerd. Het programma is gebruikersvriendelijk en ook onze klanten zijn erg tevreden.”

Maddy Claes

Facilicom Services Group

We gebruiken de CleanJack App en de stickers voor de tijdregistratie van medewerkers. Zo hebben we meer inzicht en controle op de gewerkte uren bij opdrachtgevers. Ook is het fijn dat de medewerkers in de App hun eigen rooster kunnen zien.”

Liesbeth van Limbergen

Manus

CleanJack heeft onze tijdregistratie vereenvoudigd en verbeterd. Dankzij de gebruiksvriendelijke wandterminals met ons logo erop kunnen we de uren eenvoudig en accuraat bijhouden. Dit heeft niet alleen geleid tot minder administratieve rompslomp, maar ook tot vermindering van fouten.

Linda Machnicka

Cleaning professionals

Wij richten ons op het ontzorgen van scholen en kinderopvang op facilitair gebied. Doel is om de kinderen en hun begeleiders een veilige, schone en prettige omgeving te bieden. CleanJack geeft ons grip en controle op het schoonmaakwerk.”

Marcel Lureman

FCC Facility Cost Control

We hebben een goede naam, omdat er nooit gedoe is over de precieze gewerkte en uitbetaalde uren. CleanJack is een fantastisch systeem voor medewerkers, klanten en voor ons, dat veel discussie voorkomt.”

Christian Hermsen

MKB Schoon!

Wij nemen contact met je op
Laat een bericht achter