Ervaringen

Met CleanJack krijgen scholen veel meer grip op de schoonmaak. Met het startpakket van de Onderwijs Inkoop Groep wordt schoonmaak dienstverlening transparant.”

Dick Goedhart

Onderwijs Inkoop Groep

We hebben de CleanJack wandterminals inmiddels op meer dan 500 locaties geïnstalleerd. Het programma is gebruikersvriendelijk en ook onze klanten zijn erg tevreden.”

Maddy Claes

Facilicom Services Group

We werken al sinds 2007 met CleanJack samen. Bij Care Dienstengroep nooit discussie over uren!”

Marcel Grob

Care Dienstengroep

Met CleanJack weten we precies wat er speelt op alle locaties. De uren zijn transparant en we kunnen alle medewerkers op alle locaties met CleanJack makkelijk aansturen. Die transparantie houdt iedereen scherp en geeft ons uitstekende controle over wat er gebeurt.”

Shannen Bulk

DCS schoonmaakorganisatie

Wij richten ons op het ontzorgen van scholen en kinderopvang op facilitair gebied. Doel is om de kinderen en hun begeleiders een veilige, schone en prettige omgeving te bieden. CleanJack geeft ons grip en controle op het schoonmaakwerk.”

Marcel Lureman

FCC Facility Cost Control

We hebben een goede naam, omdat er nooit gedoe is over de precieze gewerkte en uitbetaalde uren. CleanJack is een fantastisch systeem voor medewerkers, klanten en voor ons, dat veel discussie voorkomt.”

Christian Hermsen

MKB Schoon!

Verkerk Facilitair reinigt dagelijks veel portieken en complexen. In alle portieken hebben we RFID chips aangebracht van CleanJack. Zo houden we precies bij welke portieken gereinigd zijn. Deze innovatieve tools helpen ons in onze bedrijfsprocessen en de kwaliteit te waarborgen.”

Mark Verkerk

MJ Verkerk Facilitair

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem

Wij nemen contact met je op
Laat een bericht achter