Hoe koppel je het inkloksysteem van CleanJack met andere systemen? 

Deel dit product op:

Als je werkzaam bent in de schoonmaakbranche, weet je hoe belangrijk het is om jouw tijd en urenregistratie op orde te hebben. Dit is niet alleen zo in de schoonmaakbranche, maar ook in andere branches. Het handmatig bijhouden van deze gegevens kan tijdrovend en foutgevoelig zijn. Gelukkig biedt CleanJack de oplossing met hun geautomatiseerde inkloksysteem en tijdregistratie software. Maar wist je dat je CleanJack ook kunt koppelen aan jouw boekhoudprogramma of loonadministratiesysteem zoals bijvoorbeeld Loket.nl?

Efficiënter werken met het inkloksysteem van CleanJack en andere software systemen

Het koppelen van CleanJack aan je andere software systemen zorgt ervoor dat je efficiënter kunt werken. De gegevens die je invoert in het ene systeem, worden automatisch overgenomen in het andere systeem. Hierdoor bespaar je tijd en minimaliseer je de kans op fouten.

CleanJack heeft koppelingen met de belangrijkste systemen in de markt, zoals Exact, AFAS, Nmbrs, Unit4 en SalarFusion. Maar ook als je boekhoudprogramma of loonadministratie systeem er nog niet tussen staat, is er geen reden tot paniek. CleanJack biedt namelijk ook de mogelijkheid om via de CleanJack API een koppeling te maken.

Het koppelen van CleanJack aan uw boekhoudprogramma of loonadministratiesysteem is erg eenvoudig. CleanJack biedt een duidelijke handleiding en ondersteuning om de koppeling tot stand te brengen. Bovendien hoef je dit maar één keer te doen, daarna verloopt alles automatisch en heb je er geen omkijken meer naar.

Combineer het inkloksysteem met een boekhoudprogramma

Het gebruik van CleanJack in combinatie met jouw boekhoudprogramma of loonadministratiesysteem biedt vele voordelen. Zo heb je een actueel en accuraat overzicht van alle gewerkte uren en kun je snel en eenvoudig facturen opstellen. Ook kun je loonstroken en salarisbetalingen snel en gemakkelijk verwerken.

Daarnaast biedt CleanJack de mogelijkheid om rapportages te genereren. Hiermee heb je inzicht in de prestaties van je medewerkers en kun je gemakkelijk hun productiviteit meten. Dit biedt weer handvatten om het werkproces te optimaliseren en je bedrijfsvoering verder te verbeteren.

Het koppelen van CleanJack aan je boekhoudprogramma of loonadministratiesysteem is een slimme zet. Het zorgt voor een efficiëntere bedrijfsvoering en minimaliseert de kans op fouten. CleanJack biedt de mogelijkheid om te koppelen met de belangrijkste systemen in de markt en via de CleanJack API is een koppeling met andere systemen eenvoudig gemaakt. Maak daarom gebruik van deze mogelijkheid en haal het maximale uit je urenregistratie en boekhouding.

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem