Hoe vaak verander jij je wachtwoord? 

Deel dit product op:

In het digitale tijdperk waarin we leven, is veiligheid en privacy van cruciaal belang. Het hebben van goede wachtwoordgewoonten en regelmatig wijzigen ervan is essentieel om onze persoonlijke en zakelijke informatie te beschermen tegen mogelijke dreigingen.

 

Sterke wachtwoorden voor CleanJack-gebruikers

Als gebruiker van CleanJack is het belangrijk om regelmatig je wachtwoord te wijzigen en ervoor te zorgen dat het sterk genoeg is om hackers buiten de deur te houden. Een lang wachtwoord met een combinatie van hoofdletters, kleine letters en speciale tekens is altijd beter dan een kort en gemakkelijk te raden wachtwoord.

 

Gebruik van verschillende wachtwoorden

Het hebben van een sterk wachtwoord is slechts het begin. Het is ook van groot belang om verschillende wachtwoorden te gebruiken voor verschillende websites en programma’s. Op deze manier wordt de kans verkleind dat als één wachtwoord wordt onthuld, hackers toegang krijgen tot al je accounts. Door deze gewoonte te volgen, kunnen we ervoor zorgen dat onze online informatie beter beschermd is.

 

Privacy en veiligheid bij CleanJack

Bij CleanJack staat privacy en veiligheid hoog in het vaandel. Als ISO27001-gecertificeerd bedrijf hebben zij informatieveiligheids- en managementsystemen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat de persoonlijke informatie van hun klanten goed beschermd is. Op de website van CleanJack kun je meer informatie vinden over hun privacybeleid en de maatregelen die zij nemen om de veiligheid van gebruikers te waarborgen.

 

Een bijdrage leveren aan een veilige en privé online wereld

Door het aannemen van goede wachtwoordgewoonten en het kiezen van bedrijven die privacy hoog in het vaandel hebben staan, kunnen we allemaal bijdragen aan een veiligere en meer privé online wereld. Het beschermen van onze persoonlijke en zakelijke informatie is een gedeelde verantwoordelijkheid en met de juiste maatregelen kunnen we een veiligere digitale omgeving creëren.

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in uw bedrijf kunnen geven?

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem