ISO 27001 en CleanJack: het belang van informatiebeveiliging voor bedrijven 

Deel dit product op:

Informatiebeveiliging is een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering. Het is van cruciaal belang dat bedrijven de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van hun gegevens waarborgen om de risico’s op inbreuken, datalekken en andere beveiligingsproblemen te minimaliseren. Om deze reden hebben veel bedrijven geïnvesteerd in beveiligingsprotocollen zoals ISO 27001 en CleanJack.

 

Wat is ISO 27001?

ISO 27001 is een internationale norm voor informatiebeveiliging. Het is ontworpen om organisaties te helpen bij het opzetten, implementeren, onderhouden en continu verbeteren van een beheersysteem voor informatiebeveiliging. Door het implementeren van ISO 27001, kunnen bedrijven de beveiliging van hun informatie en systemen verbeteren en risico’s beheersen. De norm stelt eisen aan de bescherming van vertrouwelijke informatie, de beveiliging van IT-systemen, en de procedures voor risicobeheersing en continu verbetering.

 

CleanJack is een schoonmaaksoftware die speciaal is ontworpen voor bedrijven in de schoonmaakindustrie. Het biedt een alles-in-één oplossing voor personeelsplanning, tijdregistratie, kwaliteitscontrole en facturatie. CleanJack helpt bedrijven om hun werkprocessen te optimaliseren en kosten te besparen, terwijl het ook bijdraagt aan de veiligheid van bedrijfsgegevens. Zo werken we altijd volgens de regels

Waarom is informatiebeveiliging belangrijk voor bedrijven?

De gevolgen van een inbreuk op de beveiliging kunnen voor bedrijven zeer ernstig zijn. Het kan leiden tot verlies van vertrouwen bij klanten en partners, aanzienlijke financiële schade en reputatieschade. Dit kan vervolgens leiden tot verlies van omzet en zelfs tot het faillissement van het bedrijf.

 

Daarom is het van belang voor bedrijven om hun informatiebeveiliging te waarborgen. Bedrijven moeten ervoor zorgen dat hun gegevens beschermd zijn tegen ongeautoriseerde toegang, diefstal of verlies. Dit kan worden bereikt door het opzetten van veiligheidsprocedures, het implementeren van beveiligingstechnologieën en het trainen van medewerkers om veiligheidsbewustzijn te ontwikkelen.

 

BSI toetst in hoeverre CleanJack informatiebeveiliging procesmatig goed heeft ingericht en of we voldoen aan de ISO27001 standaard.

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem