Junior / Medior software developers

Deel dit product op:

Ben jij die leergierige junior/medior software ontwikkelaar die ons team komt versterken?

CleanJack is een Nederlands ICT-bedrijf dat volledig gespecialiseerd is in tijd- en aanwezigheidsregistratie voor facilitaire dienstverleners. Vanuit ons moderne kantoor in de Caballero Fabriek in Den Haag werken wij voor opdrachtgevers in 9 landen. 

Alle software is cloudbased en volledig in eigen beheer ontwikkeld (SAAS). Voor de hardware werken we nauw samen met een selecte groep partners. CleanJack’s missie is om de toonaangevende Europese oplossing te zijn voor tijd- en aanwezigheidsregistratie voor schoonmaakprofessionals. 

Met CleanJack kunnen schoonmaakbedrijven efficiënter werken, voldoen aan wet- en regelgeving en écht grip krijgen op kwaliteit en kosten.

Tijdregistratie gaat via apps op smartphones of via CleanJack klokterminals. In het CleanJack systeem komt informatie vanaf de werkvloer real time centraal binnen. Van deze informatie worden rapportages gemaakt voor klanten en/of de informatie wordt via een API doorgestuurd naar andere systemen (bijvoorbeeld ERP/ CRM/ loonadministratie).

CleanJack is marktleider in schoonmaak automatisering en werkt in Nederland voor  bedrijven als CSU, Facilicom en Care Dienstengroep. Verder mag CleanJack faiciltaire dienstverleners in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België, Australie, Denemarken en Kenya tot de klantenkring rekenen.

Doel van de functie als schoonmaak software ontwikkelaar

Als software ontwikkelaar zorg je ervoor dat er voortdurend nieuwe functies aan het CleanJack schoonmaak software systeem worden toegevoegd. Je werkt in een hecht en compact team aan een stabiele doorontwikkeling van mobiele applicaties en het CleanJack manager systeem. Je bent verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van de software samen met collega software ontwikkelaars. De technische specificaties stel je op of analyseer je kritisch. Je bent een leergierige teamplayer en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Wie wij zoeken om onze schoonmaak software te optimaliseren?

junior/medior programmeurs met:
• ruime programmeer ervaring in JAVA
• gedegen kennis van HTML, MySQL en Javascript
• kennis van Android, IOS, Groovy en REST webservices is een pré
• minimaal HBO werk en denkniveau
• goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat wij bieden bij CleanJack

• een hecht en enthousiast team waarmee je samenwerkt aan uitdagende projecten
• een informele werksfeer bij een internationaal georiënteerd bedrijf
• een leuke werkomgeving in de centraal gelegen Caballero Fabriek in Den Haag
• goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder part-time mogelijkheden

Jouw sollicitatie

Spreekt het bovenstaande je aan en herken je je in het profiel dan willen we heel graag kennis met je maken! Bel gelijk voor een afspraak met Elles Swaager, telefoonnummer 070-2040132 of stuur een mailtje naar eswaager@cleanjack.be. Meer informatie over CleanJack kun je vinden op www.cleanjack.be.

– acquisitie door derden naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld – 

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in uw bedrijf kunnen geven?

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem