Kloksysteem met druppel voor efficiëntie en eenvoud

Deel dit bericht op:
Kloksysteem met druppel

Ben je op zoek naar een kloksysteem met druppel voor het registreren van tijd en aanwezigheid van personeel? Nu is het verplicht voor veel bedrijven in België om tijdregistratie aan te bieden aan hun medewerkers. Het kloksysteem met druppel en wandterminal van CleanJack zijn dé oplossing! Hiermee blijven bedrijven altijd in contact met hun medewerkers, waar ze zich ook bevinden en wordt de voortgang van de werkzaamheden en tijdregistratie nauwlettend gevolgd en gemonitord.

Wat is een kloksysteem met druppel?

Een kloksysteem met druppel is een geavanceerd hulpmiddel voor tijdregistratie en aanwezigheidsbeheer. Medewerkers kunnen zich eenvoudig aanmelden door in te klokken met hun unieke ID-sleutelhanger, waardoor werktijden automatisch worden geregistreerd. Dit systeem vereenvoudigd tijdregistratie, biedt real-time aanwezigheidsgegevens en is waardevol voor diverse sectoren.

Het kloksysteem met druppel van CleanJack bestaat uit unieke ID-sleutelhangers waarmee medewerkers zich snel kunnen aanmelden bij de wandterminal op de werklocatie. Wanneer medewerkers op de locatie arriveren, kunnen ze moeiteloos inloggen door simpelweg in te klokken met hun unieke ID-sleutelhanger. De starttijd wordt automatisch vastgelegd en via de wandterminal worden medewerkers geïnformeerd over hun werkzaamheden en eventuele aandachtspunten. Zo eenvoudig werkt een kloksysteem met druppel van CleanJack voor jou en jouw werknemers!

 

 

Voordelen van een kloksysteem met druppel en wandterminal

De CleanJack wandterminal heeft een aantal voordelen:
Wandterminal. De wandterminal kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd en vormt een handige tool voor verschillende bedrijven zoals in de schoonmaakbranche.

 

Nauwkeurige tijdregistratie. Het zorgt voor nauwkeurige tijdregistratie, wat zorgt voor een betrouwbare basis voor de salarisadministratie.

Taken doorgeven én controleren. Met de wandterminal kun je taken doorgeven aan de medewerkers en controleren of ze dit uitgevoerd hebben of niet. De medewerkers kunnen aanvinken welke taken zijn gedaan en welke niet. Dit zorgt voor minder fouten en meer controle.

Hoge mate van transparantie. De wandterminal biedt een hoge mate van transparantie en betrouwbaarheid in de uitvoering van werkzaamheden, wat het vertrouwen van de medewerkers en de klanten vergroot.

Voldoen aan wettelijke vereisten. Het kloksysteem helpt bedrijven om te voldoen aan wettelijke vereisten met betrekking tot tijdregistratie en rapportages.

 

 

Sectoren die baat hebben bij een kloksysteem

Een kloksysteem met druppel, zoals het CleanJack inkloksysteem, is niet alleen een uitkomst voor schoonmaakbedrijven, maar biedt ook veel voordelen voor andere sectoren, waaronder:

  1. Zorgsector: In ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuiszorgorganisaties kan een kloksysteem met druppel helpen bij het beheren van de tijd en aanwezigheid van zorgpersoneel.
  2. Horeca en catering: Restaurants, hotels en cateringbedrijven kunnen profiteren van tijdregistratie om arbeidskosten te beheren en ervoor te zorgen dat de juiste bezetting aanwezig is tijdens piekuren.
  3. Onderwijs: Scholen en onderwijsinstellingen kunnen kloksystemen met druppel gebruiken om de aanwezigheid van docenten en administratief personeel te beheren, wat kan helpen bij het handhaven van een verbeterde schoolorganisatie.
  4. Schoonmaakbranche: Het CleanJack kloksysteem met druppel is bij uitstek geschikt voor de schoonmaakbranche, waar tijd- en aanwezigheidsregistratie van cruciaal belang is. Schoonmaakbedrijven kunnen profiteren van dit systeem en tegelijkertijd de communicatie met hun medewerkers te verbeteren. Met de mogelijkheid om real-time gegevens te verzamelen over de aanwezigheid van medewerkers en de voortgang van de werkzaamheden, verbeteren schoonmaakbedrijven de planning en worden eventuele problemen direct aangepakt. Daarnaast draagt het CleanJack kloksysteem met druppel bij aan een hogere klanttevredenheid en meer waardering voor het werk van schoonmakers.

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van sectoren die kunnen profiteren van een kloksysteem met druppel. De flexibiliteit en veelzijdigheid van dergelijke systemen maken ze waardevol in verschillende bedrijfsomgevingen.

 

 

Betaalbaar kloksysteem van CleanJack

Eén van de voordelen van het CleanJack kloksysteem met druppel is dat het niet alleen effectief, maar ook betaalbaar is, voor kleine én grote ondernemingen. Het kloksysteem van CleanJack is een voordelige oplossing waarmee organisaties nauwkeurige tijdregistratie en aanwezigheidsbeheer kunnen implementeren zonder de financiële last te verzwaren. De kosten van het kloksysteem beginnen al vanaf slechts 4 euro per medewerker per maand (exclusief implementatie kosten) en dit maakt het kloksysteem toegankelijk voor zowel kleine ondernemingen als grotere organisaties. Met de mogelijkheid om de kosten per licentie aan te passen aan de omvang van uw team, biedt dit betaalbare kloksysteem met druppel bedrijven de mogelijkheid om kosten in de hand te houden en tegelijkertijd te profiteren van de voordelen van het kloksysteem en tijdregistratie. Ontdek het zelf en bekijk wat je krijgt en wat het kost. 

 

Klantervaringen

Veel bedrijven maken al gebruik van het kloksysteem met druppel. DCS Schoonmaakorganisatie is hier een van. DCS Schoonmaakorganisatie uit Bodegraven heeft al jarenlang een succesvolle samenwerking met CleanJack. Shannen Bulk, vertegenwoordiger van DCS, benadrukt de waarde van deze partnerschap: “Bij DCS hebben we veel kinderdagverblijven als klant. Met CleanJack hebben we volledig inzicht in wat er speelt op al deze locaties. De transparantie van urenregistratie stelt ons in staat om alle medewerkers op elke locatie eenvoudig aan te sturen. Deze transparantie houdt iedereen scherp en geeft ons uitstekende controle over wat er gebeurt.”

 

CleanJack biedt DCS Schoonmaakorganisatie volledige transparantie en efficiëntie op al hun klantlocaties, met name kinderdagverblijven. Het kloksysteem zorgt voor nauwkeurige locatie-informatie en eenvoudige medewerkersaansturing, waardoor ze de kwaliteit van hun dienstverlening kunnen handhaven en aan klantbehoeften kunnen voldoen.

Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven?

Een van onze collega’s belt je zo snel mogelijk terug!

Veel gestelde vragen

Een wandterminal kost euro 195. Voor een lage gebruiksfee per maand ben je verzekerd van een stabiel, veilig en betrouwbaar systeem en werk je automatisch altijd met de meest recente softwareversie. De gebruiksfee is afhankelijk van het aantal schoonmakers en het aantal locaties. Vraag hier gelijk een offerte op maat aan.

Het beheer van het systeem met sleutelhangers en wandterminals is erg eenvoudig. Schoonmakers hoeven geen Apps te installeren of handterminal te beheren maar krijgen alleen een sleutelhanger. Als er personeelswisselingen zijn dan kan de sleutelhanger eenvoudig worden omgezet naar een andere medewerker. Als er meerdere schoonmakers werkzaam zijn op een locatie dan is de wandterminal meestal voordeliger dan Apps of handterminals. Als je te maken hebt met meerdere kleine werklocaties dan kan het voordeliger zijn om de medewerker een mobiele telefoon (App) of handterminal mee te geven. Een medewerker van CleanJack kan je bij deze keuze goed adviseren.

In iedere wandterminal zit een CleanJack simkaart die de communicatie tussen het online dashboard en de terminal verzorgt. De wandterminal kan ook communiceren via wifi.

Ja, dat kan. Als een schoonmaker inklokt, verschijnt het bericht automatisch in het display.

De wandterminal heeft een 220V stekker. De wandterminal heeft ook een batterij: als de spanning even weg is, kan er gewoon geklokt worden.

Super simpel, de wandterminal plak je met speciaal klittenband tegen de muur. De wandterminal laat geen beschadiging achter op de muur.