Koppelen met CIAO

Deel dit bericht op:

CleanJack is een systeem dat gebruikt wordt voor tijdregistratie en toegangscontrole in de schoonmaakbranche. Een belangrijk voordeel van CleanJack is dat het gemakkelijk kan worden gekoppeld aan andere systemen, zoals boekhoudprogramma’s en loonadministratiesystemen. Een voorbeeld hiervan is Loket.nl. Maar ook met Check In And Out @Work, een online dienst voor het nauwkeurig registreren van aanwezigheid op de werkplek. 

Het hebben van een koppeling met andere systemen kan veel voordelen bieden voor bedrijven. Allereerst zorgt het ervoor dat er geen dubbel werk meer is. De gegevens die in het ene systeem worden ingevoerd, worden automatisch overgedragen naar het andere systeem. Dit betekent dat er minder tijd en moeite nodig is om gegevens te verzamelen en te verwerken, waardoor de efficiëntie van het bedrijf wordt verbeterd.

Voordeel systeem koppelen met CleanJack

Een ander belangrijk voordeel van een systeem koppelen met CleanJack is dat de kans op fouten afneemt. Als gegevens handmatig worden overgedragen van het ene systeem naar het andere, is er altijd een risico op fouten. Met een koppeling tussen de systemen worden deze fouten tot een minimum beperkt, wat zorgt voor een nauwkeurigere en betrouwbaardere administratie.

CleanJack heeft koppelingen met de belangrijkste systemen in de markt, waaronder boekhoudprogramma’s en loonadministratiesystemen. Dit betekent dat bedrijven die deze systemen gebruiken, CleanJack gemakkelijk kunnen integreren in hun dagelijkse werkprocessen. Bedrijven die nog niet werken met een van deze systemen, hoeven zich geen zorgen te maken. Via de CleanJack API is het mogelijk om een koppeling te maken met vrijwel elk systeem.

 

CleanJack koppelen met Check In And Out @Work

Met betrekking tot Check In and Out at Work, een cruciale dienst voor het registreren van aanwezigheden op de werkplek, biedt CleanJack een naadloze integratie om te voldoen aan de verplichte registratie-eisen voor de schoonmaaksector vanaf 1 september 2024. Deze integratie biedt Belgische bedrijven de vrijheid en flexibiliteit om CleanJack te gebruiken op een manier die het beste past bij hun specifieke behoeften, terwijl ze tegelijkertijd voldoen aan de wettelijke vereisten voor aanwezigheidsregistratie en de Aangifte van Werken.

 

Vrijheid en flexibiliteit in het gebruik van CleanJack met andere systemen

De CleanJack API maakt het voor bedrijven mogelijk om de functionaliteit van CleanJack te integreren in hun eigen software of applicaties. Dit betekent dat Belgische bedrijven hun eigen aangepaste oplossingen kunnen ontwikkelen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de gegevens en functies van CleanJack. Dit biedt bedrijven de flexibiliteit en vrijheid om CleanJack te gebruiken op een manier die het beste bij hun specifieke behoeften past.

Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven?

Een van onze collega’s belt je zo snel mogelijk terug. 

koppelen-met-ieder-systeem