Loket koppelen met CleanJack

Deel dit product op:

Jouw salarisadministratie en HR-administratie wordt een stuk eenvoudiger met Loket.nl. Krijg een nieuwe kijk op online salarisadministratie en HR. Alles gebeurt in een handomdraai in 1 onlineapplicatie. Gemakkelijk te downloaden op je telefoon. Van het eenvoudig bijhouden van het verlof tot compleet digitale personeelsdossiers. Je hebt het allemaal in 1 locatie. Hierdoor krijg je meer inzicht door middel van rapportages en dashboards. Allemaal geïntegreerd in Loket.nl. Krijg meer inzichten in de performances van je onderneming. Wat zijn de functionaliteiten van Loket.nl?

Salarisverwerking

Het is belangrijk dat salarisverwerking op de juiste manier gebeurt. Dit is immers een van de grootste kostenposten van een bedrijf. Met Loket.nl doe je salarisadministratie snel, foutloos en gemakkelijk online. Zo zorg je ervoor dat het minder foutgevoelig is. Met de salarischecker krijg je snel antwoord op de vragen zoals: “Verdient de medewerkers genoeg?” en “Wat is het maximumsalaris van verschillende functies?” Alles is in een oogopslag duidelijk in het overzicht. Vergeet nooit meer een belangrijke dag van een van de medewerkers met de signaleringsfunctie. Zo weet je precies wanneer een contract afloopt of wanneer iemand jarig is. 

Vereenvoudig HR-processen 

Vereenvoudig alle HR-processen binnen je bedrijf met Loket.nl. Zo heb je geen last van onnodige administratieve lasten. Zij bieden een personeelssysteem met alle functionaliteiten die je zoekt in een HR-software. Loket.nl heeft alle tools die je nodig hebt voor verlofregistratie en om alle documenten te bewaren in een digitaal dossier. 

Koppel het tijdregistratiesysteem van CleanJack met Loket.nl voor de beste ervaring van beide tools. Zo haal je alles uit 1 applicatie om je dienstverlening te verbreden en de HR- en salarisadministratie zo efficiënt mogelijk te maken. Dit in combinatie met het inzichtelijk maken van tijdregistratie en aanwezigheid. Ontdek meer over Loket.nl.

Bestel het CleanJack startpakket!
Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in uw bedrijf kunnen geven?

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem