Nieuw digitaal dashboard van CleanJack maakt schoonmaken efficiënter en transparanter 

Deel dit product op:

CleanJack heeft een online dashboard geïntroduceerd waarmee schoonmaaktaken in realtime kunnen worden bijgehouden. Het dashboard is bedoeld om het schoonmaken van grote gebouwen zoals hotels, ziekenhuizen en bungalowparken te vereenvoudigen en efficiënter te maken.

 

Wat biedt het dashboard van CleanJack?

Het dashboard biedt inzicht in welke schoonmaaktaken wanneer en door wie zijn uitgevoerd. Het is handig om de frequentie van bepaalde taken bij te houden, zoals toiletschoonmaak, hotelkamers en boardrooms, maar kan ook worden gebruikt voor de schoonmaak van bungalowhuisjes, de bovenste verdieping van het trappenhuis of een ziekenhuisbed.

Het systeem werkt door het plaatsen van kleine RFID-chips op verschillende plaatsen die moeten worden schoongemaakt. De schoonmaker hoeft alleen maar kort zijn of haar mobiele telefoon langs de chip te halen om de registratie digitaal te voltooien. Hierdoor kan in realtime worden bijgehouden welke taken zijn voltooid en welke nog moeten worden uitgevoerd.

Het dashboard biedt niet alleen transparantie en inzicht, maar kan ook helpen om het schoonmaken efficiënter te maken. Door de gegevens die in het dashboard worden verzameld, kunnen bedrijven patronen ontdekken in de schoonmaakactiviteiten en deze gebruiken om de planning en organisatie te optimaliseren.

 

Dasboard beschikbaar voor diverse bedrijven

Het dashboard is beschikbaar voor gebruik door bedrijven van elke omvang en is gemakkelijk te integreren in bestaande schoonmaaksystemen. Voor meer informatie en om het systeem te bekijken, bezoek de website van CleanJack.

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in uw bedrijf kunnen geven?

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem