Facility managers vragen steeds vaker om tijd- en aanwezigheidsregistratie 

Deel dit product op:

UTRECHT – Vorige week presenteerde CleanJack tijdens de Vakbeurs Facilitair haar Checkpoints. CleanJack merkt al jaren dat facility managers in toenemende mate behoefte hebben aan tijd- en aanwezigheidsregistratie van schoonmaakmedewerkers. De Vakbeurs Facilitair was dan ook dé plek om de nieuwe functionaliteit onder de aandacht te brengen.

 

Checkpoints zijn digitale chips (RFID-tags) in een ruimte of op een machine, die het schoonmaakproces realtime monitoren. En realtime inzicht geven wie op welke locatie aan het werk is. Ze zijn een betrouwbaarder alternatief voor de papieren afvinklijsten.

 

Een zorg minder voor facility managers

En dat betekent een zorg minder voor facility managers. Zij zijn af van de smoezelige omgekrulde A4’tjes in de toiletten. Ook hoeven zij zich niet langer af te vragen of echt is schoongemaakt, of alleen afgevinkt.
Digitale registratie geeft het vertrouwen dat wat is afgesproken ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Het laat zien dat je met een professionele schoonmaakpartner te maken hebt. Een partner die staat voor zijn afspraken én voor zijn mensen.


Hetzelfde systeem geeft schoonmaakmedewerkers immers de garantie dat zij de tijd die voor een taak staat, ook krijgen om deze uit te voeren. Niet voor niets is tijd- en aanwezigheidsregistratie steeds vaker een eis in het schoonmaakbestek.

 

Gedetailleerd inzicht in taakuitvoering

Checkpoints zijn de nieuwe aanvulling op de huidige CleanJack-registratie van aankomst- en vertrektijden van schoonmaakmedewerkers. Door deze chips in een ruimte op te hangen of op machines te bevestigen, monitor je realtime:
– de tijden waarin een taak is uitgevoerd en door wie
– welke machines in gebruik zijn en door wie
– de taakuitvoering in subruimtes zoals toiletten, hotelkamers, schoollokalen, entreehal, boardroom, trappenhuizen, et cetera
– of schoonmaakmedewerkers de juiste schoonmaakroute volgen

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in uw bedrijf kunnen geven?

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem