OnderwijsInkoopgroep en CleanJack werken samen

Deel dit product op:

Schoonmakers zijn onmisbaar voor scholen. Een school is een mooie plek die vol staat met inspirerende plekken, creativiteit en veel kinderen. Dit zorgt ook voor veel ziektekiemen en bacteriën die je niet wilt hebben op scholen. Kinderen zijn nog jong en hun weerstand is nog volop in ontwikkeling. Kinderen zijn dus vatbaarder voor ziektes. Des te belangrijker is het om een school goed schoon te houden. Daar hebben we goede schoonmakers voor nodig! 

Zonder de inzet van schoonmakers zouden de lokalen, toiletten, de kantine en de rest van de schoolgebouwen nooit zo schoon zijn. Ze zijn het wapen tegen onzichtbare levensbedreigende virussen. Er zijn veel specialisten op het gebied van schoonmaakonderhoud van scholen. Maar hoe houd je dan nog het overzicht als schoonmaakbedrijf. Hoe weet je waar je schoonmakers zijn geweest en of ze adequaat en gestructureerd hebben schoongemaakt? Daar helpt CleanJack je mee. CleanJack is het digitale hulpmiddel voor het ondersteunen van de hygiënerichtlijnen van de RIVM in onderwijsinstellingen. 

Grip op uren met CleanJack

Met CleanJack krijg je altijd grip op de uren die zijn gewerkt en die je hebt ingepland. Kleine afwijkingen uren hebben een groot effect op het resultaat. Met een kleine aanpassing kun je al veel bereiken en kosten besparen. Zo krijg je als schoonmaakbedrijf nooit discussie met de klant of de medewerkers over uren en salarisuitbetaling. CleanJack maakt het voor schoonmaakbedrijven in het onderwijs een stuk gemakkelijker om meer grip op operationele processen te krijgen. Ontdek nu wat het jouw bedrijf oplevert. 

Maar hoe werkt het precies?

 •  
  • Het systeem wordt ingericht aan de hand van je bedrijf in België.
  • Werkafspraken worden vastgelegd in het online manager systeem.
  • Roosters en planningen worden gemaakt.
  • Schoonmakers melden zich aan op de werklocaties en klokken in met hun app of met de CleanJack wandterminal. 
  • Leidinggevenden kunnen het proces real time volgen en bijsturen als dit nodig is. 
  • Als de schoonmakers klaar zijn, wordt de eindtijd geregistreerd en de uitgevoerde taken gerapporteerd. 
  • De werktijden en uitgevoerde taken verschijnen in het online manager systeem en de rapportages rollen eenvoudig uit het systeem.

Lees meer over de samenwerking van CleanJack en de Onderwijs Inkoop Groep: https://cleanjack.be/cleanjack-en-de-onderwijs-inkoop-groep-zijn-een-samenwerking-aangegaan

Bestel het CleanJack startpakket!
Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in uw bedrijf kunnen geven?

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem