Optimaliseer tijdregistratie in de zorgsector met de CleanJack app

Deel dit product op:

In de zorgsector is tijd een kostbaar goed. Het nauwkeurig bijhouden van werktijden is niet alleen essentieel voor de efficiëntie van zorgverleners, maar ook voor de veiligheid en tevredenheid van patiënten. Wij begrijpen dit en daarom hebben we een innovatieve app ontwikkeld die de tijdregistratie in de zorgsector naar een hoger niveau tilt. In deze blog ontdek je hoe de Cleanjack app tijdregistratie vereenvoudigt en verbetert.

 

1. Eenvoudig in- en uitklokken

Met de Cleanjack app wordt in- en uitklokken eenvoudig en foutloos. Zorgverleners kunnen hun werktijd registreren met slechts een paar tikken op hun smartphone of tablet. Hierdoor wordt kostbare tijd bespaard die anders verloren zou gaan aan handmatige registratie.

 

2. Real-time monitoring

Een van de krachtigste functies van de Cleanjack app is real-time monitoring.Zorginstellingen kunnen nu de aanwezigheid van hun personeel direct volgen. Dit is vooral cruciaal in de zorg, waar snel reageren op veranderende omstandigheden van levensbelang kan zijn.

 

3. Overzichtelijke rapporten

De app genereert automatisch overzichtelijke rapporten van gewerkte uren. Dit bespaart niet alleen tijd bij het opstellen van loonlijsten, maar zorgt er ook voor dat alle uren correct worden geregistreerd. Het minimaliseert fouten en vermindert geschillen over werktijden.

4. Flexibiliteit in boosterbeheer

De Cleanjack app biedt flexibiliteit bij roosterbeheer. Zorgverleners kunnen eenvoudig hun beschikbaarheid bijwerken en diensten ruilen met collega’s. Dit bevordert een gezonde werk-privébalans en verbetert de tevredenheid van het personeel.

 

5. Geavanceerde veiligheidsfuncties

In de zorgsector is beveiliging van gegevens van het grootste belang. Cleanjack heeft dit in gedachten gehouden door robuuste beveiligingsfuncties in de app op te nemen. Gevoelige informatie blijft veilig en beschermd.

6. Kostenbesparing

Door het automatiseren van tijdregistratieprocessen helpt de Cleanjack app zorginstellingen om kosten te besparen. Minder tijd besteed aan administratie betekent meer tijd beschikbaar voor directe patiëntenzorg.

7. Voldoen aan reguleringen

De zorgsector heeft te maken met strenge regelgeving. De Cleanjack app helpt zorginstellingen om te voldoen aan de vereisten voor tijdregistratie en rapportage, wat kan resulteren in minder juridische problemen en boetes.

In een sector waar elke seconde telt, is de Cleanjack app een slimme keuze voor zorginstellingen die hun tijdregistratieprocessen willen moderniseren en optimaliseren. Het is een krachtig hulpmiddel dat de zorgverlening naar een hoger niveau tilt en de tevredenheid van zowel personeel als patiënten verbetert.

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem