Altijd en overal inzicht

Deel dit bericht op:

Met CleanJack heb je altijd en overal inzicht in de uren en taken van jouw medewerkers. Dit tijdregistratiesysteem biedt een eenvoudige en effectieve oplossing voor tijd- en aanwezigheidsregistratie en urenregistratie. Met de app van CleanJack en via het dashboard heb je altijd en overal inzicht. Wel zo makkelijk!

Schoonmaaksoftware kloksysteem app

CleanJack is een schoonmaaksoftware die zich richt op tijdregistratie en grip op facility management. Het biedt Belgische bedrijven de mogelijkheid om hun schoonmaakactiviteiten te optimaliseren en te beheren met behulp van de nieuwste technologieën, zoals QR-codes, RFID en een kloksysteem. Met de CleanJack app hebben jouw schoonmaakmedewerkers altijd toegang tot hun takenlijst en het is ook mogelijk om berichten versturen naar de medewerkers. 

Voordelen kloksysteem app CleanJack

Een van de belangrijkste voordelen van CleanJack is dat het gebruikers realtime inzicht geeft in de schoonmaakstatus van hun faciliteit. Dit betekent dat gebruikers altijd op de hoogte zijn van welke taken zijn voltooid en welke nog moeten worden gedaan. Dit kan helpen om efficiënter te werken en ervoor te zorgen dat alle schoonmaaktaken op tijd worden uitgevoerd.

CleanJack biedt niet alleen voordelen voor jouw schoonmaakmedewerkers, maar ook voor managers. Met de planning app en de kloksysteem app heb je altijd een overzicht van wie er aanwezig is en welke taken er nog uitgevoerd moeten worden. Het kloksysteem druppel is ideaal voor kleine teams en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd op locatie.

CleanJack is een krachtige oplossing voor het beheren en monitoren van schoonmaakactiviteiten en -processen. Met CleanJack kunnen organisaties altijd en overal inzicht hebben in hun schoonmaakactiviteiten, de prestaties van hun schoonmaakteams monitoren en de kwaliteit van hun schoonmaakdiensten verbeteren.

Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven?

Een van onze collega’s belt je zo snel mogelijk terug.

altijd-en-overal-inzicht