Planning en online dashboard

Deel dit bericht op:
Dashboard en planning

Regulier schoonmaakonderhoud, periodieke taken, specialistisch werk: alles kan in één keer ver vooruit worden gepland. Met CleanJack kan dit gemakkelijk en kun je ook flexibel inspelen op dagelijkse veranderingen. 

 

Overzichtelijke weergaven van de planning

Een belangrijk onderdeel van CleanJack is het online dashboard. Dit dashboard biedt Belgische  schoonmaakbedrijven een overzichtelijke en grafische weergave van de planning en taken. Met slimme filters kunnen bedrijven gemakkelijk inzoomen op specifieke taken of medewerkers en snel de status van een taak zien. Het dashboard is voorzien van intuïtieve functies die het mogelijk maken om eenvoudig wijzigingen aan te brengen in de planning of om taken toe te voegen of te verwijderen.

Medewerkers van schoonmaakbedrijven worden via één digitale agenda ingedeeld. Dit betekent dat alle medewerkers in één oogopslag kunnen zien welke taken ze moeten uitvoeren en wanneer. Hierdoor is de kans op dubbele afspraken of miscommunicatie veel kleiner en kunnen medewerkers efficiënter werken.

 

Taken koppelen aan klanten

CleanJack biedt daarnaast ook de mogelijkheid om taken te koppelen aan specifieke klanten of locaties. Hierdoor kunnen bedrijven in één oogopslag zien welke taken er moeten worden uitgevoerd bij een specifieke klant en hoe lang deze taken gemiddeld duren. Dit maakt het mogelijk om de planning zo efficiënt mogelijk te maken en de klanttevredenheid te verhogen.

CleanJack biedt een waardevol schoonmaaksoftware voor schoonmaakbedrijven die hun planning willen optimaliseren en efficiënter willen werken. Het online dashboard biedt een overzichtelijke en grafische weergave van de planning en taken, terwijl de digitale agenda ervoor zorgt dat medewerkers altijd op de hoogte zijn van hun taken en afspraken.

Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven?

Een van onze collega’s belt je zo snel mogelijk terug!

Veel gestelde vragen

Met CleanJack kun je een planning maken voor de komende 12 maanden. Na een jaar wordt de planning automatisch verlengd en kun je de planning voor de volgende 12 maanden maken. 

Ja, met CleanJack kun je repeterende taken vooruitplannen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor wekelijkse schoonmaaktaken die op vaste tijden en dagen moeten worden uitgevoerd. Door deze taken vooruit te plannen, hoef je niet elke week opnieuw de planning te maken en kun je tijd besparen.

Met CleanJack hebben verschillende gebruikers toegang tot het online dashboard en de planning, elk met hun eigen specifieke rechten. De klant heeft bijvoorbeeld toegang tot het dashboard om de planning en voortgang van het werk te bekijken, terwijl de schoonmaakmanager toegang heeft tot de planning en de tijdregistratiegegevens van de schoonmakers kan bekijken en beheren. De schoonmakers hebben toegang tot de app om hun eigen tijdregistratiegegevens in te voeren en de planning te bekijken. De rechten van gebruikers kunnen worden beheerd en geconfigureerd door de beheerder van het systeem.

Ja, met CleanJack kun je de planning op elk gewenst moment aanpassen, zelfs nadat deze is gepubliceerd. Als er bijvoorbeeld een wijziging is in de beschikbaarheid van een schoonmaker of als er extra taken moeten worden toegevoegd aan de planning, kun je dit gemakkelijk aanpassen en de nieuwe versie van de planning publiceren. De schoonmakers worden hiervan op de hoogte gebracht en kunnen hun eigen taken bekijken in de app.