Vereenvoudig en optimaliseer je bedrijfsuren met de CleanJack urenregistratie app 

Deel dit product op:

In een wereld waar tijd geld is, is het belangrijk om de urenregistratie binnen je bedrijf zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Handmatige urenregistratie kan een tijdrovend en foutgevoelig proces zijn. Als je het handmatig bijhoudt kan je bijvoorbeeld je briefje kwijtraken en je kunt het sowieso niet archiveren. 

 

Gelukkig is er een oplossing: CleanJack, de urenregistratie app die het proces vereenvoudigt en de uren inzichtelijk maakt. Waarom is deze urenregistratie app de app die het voor jou en je bedrijf een stuk makkelijker gaat maken? Wij noemen een aantal voordelen voor je: 

 

Efficiëntie en nauwkeurigheid:

CleanJack is ontworpen om de urenregistratie binnen je bedrijf efficiënter en nauwkeuriger te maken. Met de CleanJack app kunnen medewerkers hun uren gemakkelijk en snel registreren via hun smartphone. Dit zorgt ervoor dat je geen gedoe meer hebt van papieren urenbriefjes of onoverzichtelijke spreadsheets. 

Real-time inzicht:

Een ander voordeel van CleanJack is het real-time inzicht dat het biedt. Managers en eigenaren kunnen de urenregistratie van het hele team direct bekijken via het CleanJack-dashboard. Dit stelt hen in staat om te zien wie er aan het werk is, hoeveel uren er zijn gemaakt en welke taken er zijn voltooid. Met deze informatie kunnen ze proactief plannen, bijsturen en prioriteiten stellen om de bedrijfsactiviteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wel zo gemakkelijk. 

Geautomatiseerde rapportage en facturering:

CleanJack maakt het genereren van rapporten en facturen een fluitje van een cent. De app stelt je in staat om automatisch urenrapporten te genereren op basis van de geregistreerde gegevens. Dit bespaart niet alleen tijd, maar minimaliseert ook het risico op fouten die kunnen optreden bij handmatige rapportage. Bovendien kun je met CleanJack eenvoudig facturen opstellen op basis van de geregistreerde uren en deze direct naar je klanten sturen. Dit versnelt het factureringsproces en zorgt ervoor dat je geen inkomsten misloopt.

 

Nalevering van wet- en regelgeving

Voor sommige bedrijven is het bijhouden van gedetailleerde urenregistratie niet alleen wenselijk, maar ook verplicht vanwege wet- en regelgeving. Kijk ook bijvoorbeeld naar Belgie. Hier is urenregistratie al verplicht. In Nederland is het wel al verplicht als bedrijf zijnde om een urenregistratie tool aan te bieden aan de medewerkers. CleanJack helpt je om aan deze vereisten te voldoen. 

 

Benieuwd wat de urenregistratie app van CleanJack voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op via: https://cleanjack.be/contact

Wij nemen contact met je op
Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven? Laat je gegevens achter.

Overal en
altijd inzicht

Nooit discussie
over uren

Optimale kosten
beheersing

Werk volgens
de regels

Koppel met
ieder systeem