Werk volgens de regels RSZ | ONSS

Deel dit bericht op:

In België zijn er strikte regels opgesteld door RVZ (Rijksdienst voor Sociale Zekerheid) en ONSS (Office National De Securité Sociale) om ervoor te zorgen dat werknemers eerlijk worden behandeld en correct worden betaald voor de uren die ze werken. Vanaf 1 september 2024 is tijdregistratie verplicht in België, een maatregel die bedrijven dwingt om een systeem te hebben voor het nauwkeurig bijhouden van de gewerkte uren, zoals een prikklok of een digitale tijdsregistratie.

Met CleanJack voldoe je aan de wettelijke vereisten en regelgeving van RSZ en ONSS

CleanJack biedt een schoonmaaksoftware aan voor digitale tijdregistratie. Dit gebruiksvriendelijke systeem is volledig in lijn met de Europese normen. Dit systeem kan naadloos worden geïntegreerd in diverse sectoren, waaronder horeca, schoonmaak en detailhandel.

 

Het is innovatief en gebruiksvriendelijk systeem dat voldoet aan de Europese regelgeving en dat kan worden gebruikt in verschillende sectoren, zoals de horeca, schoonmaak en detailhandel. 

 

Als gebruiker van CleanJack werk je binnen de richtlijnen en voorschriften die zijn vastgesteld voor de schoonmaaksector. Het systeem stelt je in staat om nauwkeurig bij te houden hoeveel tijd je besteedt aan specifieke schoonmaakwerkzaamheden en welke taken zijn voltooid. Hierdoor kun je op een gestructureerde en professionele manier werken, en voldoen aan de afspraken die je hebt gemaakt met je klanten.

Eenvoudig te koppelen met andere systemen

Het systeem is eenvoudig te gebruiken en kan worden gekoppeld met andere systemen die bedrijven gebruiken, zoals salarisadministratie en planning. Denk bijvoorbeeld aan Loket.nl

Door een systeem zoals Cleanjack te gebruiken, kan een bedrijf er zeker van zijn dat het voldoet aan de regelgeving en dat de uren gemakkelijk geregistreerd kunnen worden. Of een prikklok verplicht is, hangt af van de specifieke regelgeving in een land, maar een systeem zoals Cleanjack kan in elk geval helpen om aan de verplichtingen te voldoen.

Verplichte tijdregistratie gemakkelijk met CleanJack

Verplichte tijdregistratie wordt moeiteloos geïntegreerd in het dagelijkse werkproces met CleanJack. Dankzij de intuïtieve interface en geavanceerde functionaliteiten wordt het bijhouden van werktijden een vlotte en geautomatiseerde taak. Medewerkers kunnen eenvoudig in- en uitklokken, terwijl werkgevers met slechts enkele klikken inzicht krijgen in de gewerkte uren.

 

Door gebruik te maken van CleanJack, zorg je ervoor dat jouw bedrijf voldoet aan de wettelijke eisen van RSZ en ONSS. Dit betekent dat je niet alleen efficiënt en nauwkeurig werkt, maar ook in overeenstemming bent met de sociale zekerheidsregels die zijn opgesteld om werknemers te beschermen en eerlijke arbeidsvoorwaarden te waarborgen. Met CleanJack ben je dus niet alleen compliant, maar ben je ook verzekerd van een gestroomlijnde en transparante administratie van werktijden, waardoor je tijd en geld bespaart terwijl je volledig in lijn bent met de wetgeving.

Vragen over hoe we meer inzicht in je bedrijf kunnen geven?

Een van onze collega’s belt je zo snel mogelijk terug. 

werk-volgens-de-regels